Rengöra duschkabin med plastväggar

firma

Kontakt

08-760 66 11

Storgatan 104B

171 55 Solna

Öppettider

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
LördagStängd
SöndagStängd

Våra Städtjänster

Hemstädning

Kontorsstädning

Storstädning

Flyttstädning

En gångs städning

Återkommande städning

Rengöra duschkabin med plastväggar:

Att rengöra en duschkabin med plastväggar kräver lite försiktighet, eftersom plast kan repas eller skadas av hårda rengöringsmedel eller grova skrubborstar. Följ dessa steg för att rengöra din duschkabin med plastväggar:

 1. Samla rengöringsmaterial: Du behöver en mjuk svamp eller trasa, en hink, vatten, ett milt rengöringsmedel (t.ex. diskmedel), och en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk.
 2. Förbered rengöringslösning: Fyll hinken med varmt vatten och blanda i ett milt rengöringsmedel. Använd inte starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel, eftersom de kan skada plastväggar.
 3. Ta bort lösa föremål: Ta bort schampo, tvål, hyllor och andra lösa föremål från duschkabinen så att du kan komma åt alla ytor på plastväggarna.
 4. Rengör plastväggarna: Doppa en mjuk svamp eller trasa i rengöringslösningen och börja rengöra plastväggarna med mjuka cirkulära rörelser. Var försiktig så att du inte repor ytan på plastväggarna.
 5. Skölj av: När du har rengjort plastväggarna, skölj av dem med rent vatten. Du kan använda en hink eller duschen för att skölja av rengöringsmedlet.
 6. Torka av: Använd en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk för att torka av plastväggarna efter rengöring. Detta hjälper till att förhindra kalkavlagringar och ger plastväggarna en glänsande finish.
 7. Återställ ordningen: Sätt tillbaka schampo, tvål och andra föremål som du tog bort tidigare.

Rengöra duschkabin med plastväggar
Rengöra duschväggar

Rengöra duschkabin:

Rengöring av en duschkabin är viktigt för att hålla den fräsch och hygienisk samt för att förlänga dess livslängd. Här är några steg för att rengöra din duschkabin effektivt:

 1. Samla rengöringsmaterial: Du behöver en mjuk svamp eller trasa, en skrubborste, en hink, vatten, rengöringsmedel eller tvål, och en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk.
 2. Förbered rengöringslösning: Fyll hinken med varmt vatten och blanda i ett rengöringsmedel eller tvål. Använd ett milt rengöringsmedel som inte skadar duschkabinens ytor.
 3. Ta bort lösa föremål: Ta bort schampo, tvål, hyllor och andra lösa föremål från duschkabinen så att du kan komma åt alla ytor.
 4. Rengör glas eller plastväggar: Doppa en mjuk svamp eller trasa i rengöringslösningen och börja rengöra glas- eller plastväggarna i duschkabinen med mjuka cirkulära rörelser. Använd fönsterskrapan eller en ren, torr handduk för att torka av vattnet efter rengöring, vilket hjälper till att förhindra kalkavlagringar.
 5. Rengör kakel och fog: Om din duschkabin har kakelväggar, använd en skrubborste för att rengöra kakel och fog. Var extra noga med att skrubba bort mögel och smuts som kan samlas i fogarna.
 6. Rengör duschgolvet: Skrubba duschgolvet noggrant med skrubborsten och rengöringslösningen, var särskilt uppmärksam på hörn och områden runt avloppet.
 7. Rengör duschmunstycket: Om duschmunstycket är smutsigt eller har kalkavlagringar, kan du antingen rengöra det på plats med en trasa och rengöringslösning eller ta bort det och lägga det i en hink med varmt vatten och ättika för att lösa upp kalkavlagringarna.
 8. Skölj av: När du har rengjort alla ytor, skölj av duschkabinen med rent vatten. Du kan använda en hink eller duschen för att skölja av rengöringsmedlet.
 9. Torka av: Använd en ren, torr handduk eller fönsterskrapa för att torka av duschkabinen efter rengöring.
 10. Återställ ordningen: Sätt tillbaka schampo, tvål och andra föremål som du tog bort tidigare.

Genom att regelbundet rengöra din duschkabin kan du förhindra uppkomsten av smuts, mögel och kalkavlagringar, vilket ger dig en ren och fräsch duschupplevelse.

Rengöra duschkabin och duschväggar – Stockholmsstädfirma

Rengöra duschväggar:

Att rengöra duschväggar är viktigt för att förhindra smuts, mögel och kalkavlagringar. Här är några enkla steg för att rengöra dina duschväggar effektivt:

 1. Samla rengöringsmaterial: Du behöver en mjuk svamp eller trasa, en skrubborste, en hink, vatten, ättika eller vinäger, diskmedel och en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk.
 2. Förbered rengöringslösning: Fyll hinken med lika delar varmt vatten och vit ättika eller vinäger. Tillsätt några droppar diskmedel för att öka rengöringseffekten.
 3. Ta bort lösa föremål: Ta bort schampo, tvål, hyllor och andra lösa föremål från duschkabinen så att du kan komma åt alla ytor på duschväggarna.
 4. Rengör duschväggarna: Doppa en mjuk svamp eller trasa i rengöringslösningen och börja rengöra duschväggarna med mjuka cirkulära rörelser. Om väggarna är mycket smutsiga eller har mögel, använd en skrubborste för att skrubba bort det.
 5. Skölj av: När du har rengjort duschväggarna, skölj av dem med rent vatten. Du kan använda en hink eller duschen för att skölja av rengöringsmedlet.
 6. Torka av: Använd en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk för att torka av duschväggarna efter rengöring. Detta hjälper till att förhindra kalkavlagringar och ger duschväggarna en glänsande finish.
 7. Återställ ordningen: Sätt tillbaka schampo, tvål och andra föremål som du tog bort tidigare.

Genom att regelbundet rengöra dina duschväggar kan du förhindra uppkomsten av smuts, mögel och kalkavlagringar, vilket ger dig en ren och fräsch duschupplevelse.

Rengöra duschväggar husmorstips:

Här är några beprövade husmorstips för att rengöra dina duschväggar och hålla dem skinande rena:

 1. Använd ättika: Blanda lika delar vatten och ättika i en sprayflaska. Spraya duschväggarna med blandningen och låt verka i 10-15 minuter. Skrubba sedan med en mjuk svamp eller trasa och skölj av med vatten.
 2. Använd bakpulver: Gör en pasta av bakpulver och vatten. Applicera pastan på duschväggarna och skrubba med en mjuk svamp eller trasa. Skölj av med vatten.
 3. Citronsyra: Blanda en del citronsyra med tre delar vatten i en sprayflaska. Spraya blandningen på duschväggarna och låt verka i 5-10 minuter. Skrubba med en mjuk svamp eller trasa och skölj av med vatten.
 4. Använd tandkräm: Applicera tandkräm (inte gel) på en fuktig svamp eller trasa och skrubba duschväggarna. Skölj av med vatten. Tandkrämen hjälper till att ta bort kalkavlagringar och ge en glänsande finish.
 5. Använd salt och citron: Skär en citron på mitten och doppa den i salt. Gnugga citronen mot duschväggarna för att ta bort kalkavlagringar och smuts. Skölj av med vatten.
 6. Använd tvål och vatten: Blanda några droppar diskmedel i en hink med varmt vatten. Använd en mjuk svamp eller trasa för att rengöra duschväggarna och skölj av med vatten.
Läs också:  Rengöra fogar i duschen

Kom ihåg att regelbunden rengöring hjälper till att förhindra uppkomsten av smuts, mögel och kalkavlagringar. Använd en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk för att torka av duschväggarna efter varje användning för att minimera vattenfläckar och kalkavlagringar.

  Rengöra duschväggar bikarbonat:

  Att använda bikarbonat (även känd som bakpulver) är ett effektivt och miljövänligt sätt att rengöra duschväggar. Följ dessa steg för att rengöra dina duschväggar med bikarbonat:

  1. Samla rengöringsmaterial: Du behöver bikarbonat, en mjuk svamp eller trasa, en skål eller hink, vatten och en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk.
  2. Förbered bikarbonatpasta: Blanda bikarbonat med lite vatten i en skål för att skapa en tjock pasta. Konsistensen ska vara tillräckligt tjock för att kunna appliceras på duschväggarna utan att rinna av.
  3. Applicera bikarbonatpasta: Använd en mjuk svamp eller trasa för att applicera bikarbonatpastan på duschväggarna. Fokusera på områden med smuts, mögel eller kalkavlagringar.
  4. Låt verka: Låt bikarbonatpastan sitta på duschväggarna i cirka 10-15 minuter. Detta ger bikarbonatet tid att lösa upp smuts och kalkavlagringar.
  5. Skrubba: Använd en mjuk svamp eller trasa för att skrubba duschväggarna och arbeta in bikarbonatpastan i smutsiga områden. Var försiktig så att du inte skadar duschväggarnas yta.
  6. Skölj av: Skölj av duschväggarna med rent vatten för att avlägsna bikarbonatpastan och smutsen. Du kan använda en hink eller duschen för att skölja av rengöringsmedlet.
  7. Torka av: Använd en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk för att torka av duschväggarna efter rengöring. Detta hjälper till att förhindra kalkavlagringar och ger duschväggarna en glänsande finish.

  Genom att regelbundet rengöra dina duschväggar med bikarbonat kan du förhindra uppkomsten av smuts, mögel och kalkavlagringar, vilket ger dig en ren och fräsch duschupplevelse.

    Rengöra kakelfog

    Att rengöra kakelfogar är viktigt för att hålla ditt badrum fräscht och fritt från mögel och smuts. Här är några steg för att rengöra dina kakelfogar effektivt:

    1. Samla rengöringsmaterial: Du behöver en gammal tandborste eller en smal skrubborste, en hink, vatten, bakpulver eller bikarbonat, och en sprayflaska med vatten och ättika eller vinäger (valfritt).
    2. Förbered rengöringslösning: Om du väljer att använda bakpulver eller bikarbonat, blanda det med lite vatten för att skapa en tjock pasta. För ättika- eller vinägerlösningen, blanda lika delar vatten och vit ättika eller vinäger i en sprayflaska.
    3. Applicera rengöringsmedel: Om du använder bakpulver- eller bikarbonatpasta, applicera pastan direkt på kakelfogarna. Om du använder ättika- eller vinägerlösningen, spraya den på fogarna och låt verka i 5-10 minuter.
    4. Skrubba fogarna: Använd en gammal tandborste eller en smal skrubborste för att skrubba fogarna noggrant. Var noga med att komma åt alla områden där smuts och mögel kan samlas.
    5. Skölj av: När du har skrubbat fogarna, skölj av dem med rent vatten. Du kan använda en trasa eller en svamp för att torka av vattnet och avlägsna eventuellt kvarvarande rengöringsmedel och smuts.
    6. Torka: Torka kakelfogarna med en ren, torr handduk eller låt dem lufttorka.
    7. Upprepa vid behov: Om fogarna fortfarande är smutsiga efter den första rengöringen, upprepa stegen tills de är rena.

    För att underhålla rena fogar och förhindra uppkomsten av mögel och smuts, rengör dem regelbundet och torka av fuktiga ytor efter att ha använt badrummet. Se också till att badrummet är välventilerat för att minska fuktigheten.

     Rengöra badrum med ättika och diskmedel:

     Att använda ättika och diskmedel är en effektiv och miljövänlig metod för att rengöra badrum. Följ dessa steg för att rengöra ditt badrum med ättika och diskmedel:

     1. Samla rengöringsmaterial: Du behöver vit ättika, diskmedel, en sprayflaska, en mjuk svamp eller trasa, en skrubborste och en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk.
     2. Förbered rengöringslösning: Fyll sprayflaskan med lika delar vatten och vit ättika. Tillsätt några droppar diskmedel för att öka rengöringseffekten.
     3. Spraya ytor: Spraya blandningen på badrummets ytor, inklusive duschväggar, badkar, handfat, toalett och kakelplattor.
     4. Låt verka: Låt rengöringsmedlet sitta på ytan i cirka 5-10 minuter för att lösa upp smuts och kalkavlagringar.
     5. Skrubba: Använd en mjuk svamp eller trasa för att skrubba ytan och arbeta in rengöringsmedlet i smutsiga områden. Använd en skrubborste för att rengöra kakelfogar eller tuffa fläckar.
     6. Skölj av: Skölj av ytan med rent vatten för att avlägsna rengöringsmedlet och smutsen.
     7. Torka av: Använd en fönsterskrapa eller en ren, torr handduk för att torka av ytan efter rengöring. Detta hjälper till att förhindra kalkavlagringar och ger en glänsande finish.
     8. Rengör toaletten separat: Använd en toaborste och en separat rengöringslösning för att rengöra toalettens insida och utsida. Skölj sedan av med vatten.
     Läs också:  Rengöra toalett bakpulver

     Genom att regelbundet rengöra ditt badrum med ättika och diskmedel kan du förhindra uppkomsten av smuts, mögel och kalkavlagringar, vilket ger ditt badrum en ren och fräsch utseende.

      Rengöra kakelfog, Rengöra duschväggar, Rengöra duschkabin
      Rengöra kakelfog, Rengöra duschväggar, Rengöra duschkabin

      En städfirma i hela Stockholm

      Våra städ procedurer är utformade för att skapa en renare miljö för dig och din familj eller för ditt kontor. Vi har utfört städtjänster till tusentals kunder för privatpersoner såsom företag i Stockholm och vill att du ska veta att du kan fortsätta att lita på att vi går utöver för att ge dig en bekymmersfri, förstklassig städservice varje gång rengöra duschkabin med plastväggar.

      Att ta hand om ditt hem eller kontor är det vi är bäst på. Vi är övertygade om att ett hälsosamt hem är ett rent hem!

      Stockholmsstädfirma har åtagit sig att skapa en ren och hälsosam miljö för dig och din familj, hemma eller på arbetsplatsen. Utöver vår exceptionella rutin städning finns också desinfektions tjänster tillgängliga för ditt hem för att säkerställa din familjs välbefinnande.

      Våra tjänster

      • Hemstädning
      • Kontorsstädning
      • Flyttstädning
      • Engångsstädning
      • Återkommande städning
      • Fönsterputs
      • Rengöring

      Varför anlita en städfirma?

      Ibland händer det bara saker och ting hemma: ett spill på mattan, husdjursskit och det vanliga slitaget i vardagen. Dessa saker tar ut sin rätt på golvet, fönster och skåp. Ibland behöver du en djupare städning än vad du själv kan göra, och då är det en städfirma som kan tillhandahålla tunga städtjänster.

      rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar – Stockholm
      rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar – Stockholm Städfirma

      Flyttstäd pris-Hemstädning pris

      Kontorsstädning behövs då och då för att hålla kontoret rent och fräscht. En hemstädning behövs också när man t.ex. inte orkar med städningen eller kanske inte har tid för det.

      Priset för hemstädning påverkas av några faktor:

      • Vilken tid under året du bokar städningen
      • Vid bokning av speciella behov eller önskemål
      • Hur långt du bor från städfirman
      • Är arbetet baserat på timkostnad eller fastpris
      • Timkostnad
      • Hur stort du bor

      Man kan sänka städkostnader genom några andra faktor:

      • Boka alltid en provstädning om det är möjligt
      • Minska arbetstimmarna genom att plocka undan innan städningen
      • Boka inte direkt, jämför städfirmor
      • Alltid be om RUT avdrag vid bokning av städtjänst
      • Kom ihåg att jämföra städfirmor för att får bästa pris

      Här kommer ett pris exempel

      Exemplet är baserad på en bostad på 70 kvm. En grundläggande städning utförs i exemplet, och ett städtillfälle är ca. 3 timmar rengöra duschkabin med plastväggar. Alla städningspriser nedan är efter skattereduktionen och per månad:

      • En städning per månad: 700 – 1000 kr
      • En städning per vecka: 2000 – 3000 kr
      • En städning varannan vecka: 1500 – 2000 kr

      Flyttstädning i Stocklholm

      Nu när det är dags att flytta ut och alla rum är tomma (eller nästan tomma) är det dags att få ditt hem eller din lägenhet att se ännu bättre ut än när du först flyttade in. Nästan alla hyresvärdar kräver en flyttstädning vid utflyttning, men inte alla orkar städa när man redan är energilös efter packningen och uppackningen. Gör man ingen flyttstädning eller om flyttstädningen blir ej godkänd så riskerar man att få en hög faktura från hyresvärden i efterhand.

      Stockholmsstädfirma erbjuder flyttstädning av världsklass för att underlätta övergången till din nya bostad. Oavsett om du behöver hela huset städat eller bara vissa saker på din checklista, är våra professionella städare redo att hjälpa till.

      Tjänster som ingår i vår flyttstädning?

      En flyttstädning kan vara jobbig även om man är van att städa själv hemma. Flyttstädningen är mycket krävande och man kanske får den inte godkänd och då en ny städning behöver göras. Ta hand om din nya bostad där du flyttade in och anlita en städfirma som garanterar att flyttstädningen blir godkänd rengöra duschkabin med plastväggar.

      Flyttstädning tjänster:

      • Dammsuga
      • Sopa golv
      • Torka av golvlister
      • Rengöra dusch och badkar
      • Rengöra toaletten-/er
      • Rengöring av handfat och avlopp
      • Rengöring av vitvaror
      • Damma av allt rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar – Boka städning idag
      rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar – Bästa städtjänster

      Hemstädning

      rengöra duschkabin med plastväggar

      Varje bostad, oavsett om den är en villa, ett hus eller en lägenhet, förtjänar en grundlig städning som du kan se och känna.

      Som bostadsägare, hyresgäst eller företag förstår vi att du/ni har ett antal saker på din växande att-göra-lista. Vi tycker inte heller att det ska vara något du måste hantera på egen hand att städa och hålla bostaden ren och fräsch. Slösa inte din dyrbara tid på att sopa, skura och moppa, spendera den istället på att koppla av och låt oss ta hand om städningen på ett professionellt sätt.

      Läs också:  Ugnsrengöring såpa

      Vad ingår i vår städning?

      Köket

      • Torka av diskbänk och andra ytor
      • Rengöring av skåp
      • Vitvaror
      • Ta ut sopor
      • Dammsugning och torka av golv
      • Handfat och kran
      • Damma och torka av hyllor

      Badrum

      • Toalett städning
      • Dusch rengöring
      • Rengöring av handfat, bad och avlopp
      • Rengöring av golv och väggar
      • Ta ut sopor
      • Rengöring av skåp
      • Torka av spegel

      Vardagsrum

      • Dammsugning
      • Sopa och torka av golv
      • Dammsuga soffa och fotölj
      • Torka av tv
      • Rengöra skåp
      • Damma och torka av hyllor

      Sovrum

      • Sopa golv
      • Rengöra alla skåp och hyllor
      • Torka av spegel
      • Torka av sängbord

      Städhjälp

      Du lägger förmodligen mer tid på att städa din bostad än vad du lägger för tid på något annat, så varför inte göra det roligt och enkelt? Med hjälp av en städfirma kan du skära ner på din städtid och piffa till med självförtroende. Oavsett om du letar efter de senaste hemstädning tipsen, råd för att rengöra dina mest älskade saker och ting eller hjälp med att avgöra när du ska anlita en städfirma nära dig, så har vi dig täckt.

      Våra städare kan städa områden i ditt hus eller ditt företag som de flesta städare från andra städfirmor vanligtvis inte kan nå. De kan ta sig bakom vitvaror, in i springorna och hörnen och upp i taket för att få varenda tum av din fastighet att se så bra ut som möjligt. Du kanske kan städa mycket av din fastighet, men hur är det med dessa svåråtkomliga platser? Du kan anstränga ryggen genom att försöka skrubba högt på väggarna eller försöka nå taket. Våra refererade städare har utrustningen och erfarenheten att städa dessa ur vägen och för att få varenda del av din fastighet att se fantastisk ut.

      Våra erfarna städare kan städa under dina möbler, inne i ugnen, bakom kylen, inne i frysen, högt uppe vid gardinstängerna och längs vägglisterna. De kan få allt, ta bort damm och skapa en renare miljö som andas bättre för dig och din familj rengöra duschkabin med plastväggar.

      Städtips – Städa själv

      I och med att man ha familj, barn, vänner, arbete mm. blir städningen ofta på hugget. Här är en checklistan för daglig städning som hjälper dig att hålla koll på saker och ting så att du inte behöver spendera timmar med din nästa självstädning. Checklistan kan följas dagligen eller veckovis:

      Köket

      • Diska eller lägg disken i diskmaskinen
      • Ta ut sopor
      • Dammsuga golv
      • Rengöra vitvaror som du har använt

      Badrum

      • Lägg tvätten i tvättmaskinen
      • Rengöra toaletten
      • Rengöra handfat
      • Torka av spegel
      • Torka av golv

      Vardagsrum

      • Städa runt i rummet, ta bort alla oanvända föremål
      • Damma av ytor och tv
      • Dammsuga golv
      rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar – Hem och flyttstädning
      rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar – Bästa städtjänster i Stockholm

      Städ och Fönsterputs

      Ditt hektiska liv lämnar inte alltid tid över för att noggrant städa ditt hus från topp till botten varje vecka – eller till och med varje månad. Fönsterputs kan vara en av de uppgifter som du har svårt att få till regelbundet. Du kanske ser de där fläckarna på fönstren, men tiden rinner iväg och ytterligare en dag går med smutsiga fönster i hela huset. Med Stockholmsstädfirma kan du se klart igen!

      Vi är ett städfirma som erbjuder speciella städtjänster som är utformade för att säkerställa skönheten i din bostad. Våra fönsterputs tjänster kommer att få ditt hem att gnistra både ut- och inifrån. Med vår erfarenhet kan du lita på att vi har lämnar bakom oss en gnistrande bostad.

      Gör det själv – Fönsterputs tips

      • Förbered rätt verktyg:
       • En skrapa
       • En svamp
       • En hink
       • Diskmedel
       • Luddfria trasor
       • En stege
      • Skrubba fönsterglaset
      • Rengöra kanterna
      • Skrapa över toppen sedan torka rent skrapan
      • Fortsätt skrapa nedåt
      • Torka av överflödigt vatten

      RUT Avdrag

      Vad är rut avdrag?

      RUT är en förkortning av rengöring, underhåll och tvätt. Du som privatperson har enligt svensk lag rätt till 50% avdrag på arbetskostnaderna vid bokning av hushållsnära tjänster.

      Städning och RUT avdrag

      Hushållsnära tjänster innebär bland annat städning tjänster hemma hos dig. Det spelar ingen roll om du äger eller hyr bostaden rengöra duschkabin med plastväggar. Hemstädning och flyttstädning ingår dock i kategorin hushållsnära tjänster.

      Hur mycket är rutavdraget?

      RUT avdrag är 50% av arbetskostnaderna vi en utförd tjänst inom hushållsnära tjänsternas kategori. En privatperson får som max 50 000 kronor per år.

      Hur ansöker jag om RUT avdrag?

      Städfirmorna brukar sköta den delen som gäller rut avdrag när du bokar en tjänst. Fråga alltid om rut avdrag och hur det fungerar när du bokar hemstädning. Stockholmsstädfirma tar hand om det!

      Vilka krav gäller för RUT avdrag?

      • Du är 18 år eller äldre
      • Du betalar skatt
      • Du ska vara folkbokförd i bostaden där städningen sker rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar
      rengöra duschkabin med plastväggar – Städtjänster i Stockholm